Sorozat készül a Mr. és Mrs. Smith-ből

Vadiúj értelmezést kap a bérgyilkos házaspár története.

Arra semmiképp sem számíthatunk, hogy őket lássuk viszont a sorozatos verzióban, aminek egyébként a létjogosultsága is felvet néhány kérdést. Hiszen mitől is olyan jó ez a történet? A legjobb és legizgalmasabb momentumokat egyértelműen az az építkezés jelenti, amikor még nem ismerik a másik kilétét, de óhatatlanul is ütköznek az útjaik. Aztán persze szintén erős pillanatokat eredményez az is, amikor fény derül a titokra és próbálják kinyírni egymást, ami után a kibékülés és végső leszámolás már csak hab a tortán. Mindez remekül elfér 1,5 - 2 órában, de képes lehet működni sorozatként is?

A válasz még várat magára egy darabig, de a gárda egyelőre biztató. A főszerepekben Donald Glovert és Phoebe Waller-Bridget tudhatjuk, ami azt sugallja, hogy a dolog viccesebb oldaláról közelíthetjük meg a történetet. Sorozat lévén talán azzal járnánk a legjobban, ha az említett titkolózós, egymás mellett elsurranós időszak lenne elnyújtva az évad folyamán, hogy aztán a végére összefussanak a szálak. Arról még nincs infó, hogy egyáltalán hány szezonnal terveznek, ahogyan a várható premier is kérdéses még - írja a Puliwood. 

A 2005-ös Mr. és Mrs. Smith egy egészen jó akciómozinak könyvelhető el, aminek a bonyodalmas története adta meg igazán a pikantériáját. A címszereplő házaspár tagjai ugyanis mindketten bérgyilkosok, de mivel két különböző ügynökségnél dolgoznak, így a valódi mesterségüket homály fedi a másik előtt. Mindez akkor változik meg, amikor megbízást kapnak egymás kiiktatására. Persze a Brad Pitt - Angelina Jolie páros is kellett ahhoz, hogy működjön ez a film, hiszen 15 évvel ezelőtt ők voltak a legszexibb sztárpáros a hollywoodi porondon.

Népszerű bejegyzések