Breaking: Jön az Amerika Kapitány 4!

Hivatalosan is új részt kap az Amerika Kapitány!

Egyelőre a bejelentésben ezen kívül még csak annyit árult el a Marvel, hogy A Sólyom és a Tél Katonája kreátora, Malcolm Spellman szerzi az Amerika Kapitány 4 forgatókönyvét, aki a sztorin a sorozat másik írójával, Dalan Mussonnal fog együtt dolgozni - írja a Cosmopolitan.

Azt pedig, hogy kik fognak szerepelni a folytatásban, csupán az eddigi infókból és a Marvel sorozatából lehet kikövetkeztetni. Az sajnos elég valószínű, hogy Steve Rogers, azaz Chris Evans nem fog visszatérni, mert a sztár látszólag nagyon is komolyan gondolta a szuperhősfilmekből való visszavonulását. A Sólyom és a Tél Katonája központi kérdése éppen ezért pont az volt, hogy ebben az esetben viszont ki érdemli meg a pajzsot.

Jelenleg Amerika Kapitány pajzsa a Marvel-fanok közellenségétől, John Walkertől (Wyatt Russell) visszakerült Samhez, így Sólyomból végre Amerika Kapitánnyá vált. A film sztorija tehát szinte biztosan innen folytatódik – azt pedig mindenképpen érdekes lesz látni, hogyan kezeli a Marvel a tényt, miszerint most már legalább annyian voltak Amerika Kapitányok, ahányan meg tudták emelni Thor kalapácsát.

A Samet alakító Anthony Mackie mellett Sebastian Stan Bucky-ja is szinte tutira visszatér, szóval nagyjából olyan hangulatú filmre számíthatsz, mint amilyen  A sólyom és a Tél Katonája volt.

Népszerű bejegyzések