Remake készül Leonardo DiCaprióval a főszerepben

Alig két nappal azután, hogy a Még egy kört mindenkinek! (angolul: Another Round) című dán film Oscar-díjat nyert a legjobb külföldi film kategóriában, bejelentették, hogy angol nyelvű remake készül az alkoholizmusba csúszó tanárokról szóló filmből. A projektről egyelőre csak annyit tudni, Leonardo DiCaprio játssza a főszerepet, amit az eredeti filmben Mads Mikkelsen alakított. Rendező még nincs, de az biztos, hogy nem az eredetit jegyző Thomas Vinterberg lesz az, írja a 24.hu.

A dán rendező ennyit fűzött a remake híréhez: "Most a film sorsa a megszerezhető legjobb színész kezében van, aki amellett, hogy zseniális színész, nagyon intelligens döntéseket hozott egész karrierje során. Úgy érzem, hogy mindig tiszteletre méltó döntéseket hozott. Tele vagyok reménnyel és kíváncsisággal arra nézve, hogy mi lesz az eredmény."

Nem ritka, hogy díjnyertes külföldi filmekhez amerikai remake készül, így például a francia Életrevalók The Upside címen készült el Kevin Hart és Bryan Cranston főszereplésével.

Népszerű bejegyzések