Jason Statham majdnem meghalt filmforgatás közben

Egy hajszálon múlott, hogy Jason Statham nem hagyta ott a fogát a Feláldozhatók 3 forgatásán. Az 53 éves színésznek hatalmas szerencséje volt, amikor egy elvileg veszélytelen jelenet forgatásakor majdnem meghalt. Jasonnek egy kamiont kellett vezetnie, amit azonban valamiért nem lehetett megállítani - írja a Filmezzünk.hu.

A sztár egyik kollégája – Terry Crews – Jay Leno műsorában mesélt a veszélyes szituációról: „A kamion egyszerűen nem állt meg. A jármű Jasonnel a volán mögött továbbgurult, és egyre csak közeledett a vízhez. Teljesen legyökereztem. Jason a vízben volt, a kamionban, és ekkor mindenki pánikba esett. Az emberek elkezdtek üvöltözni és sírni, majd ekkor hirtelen felbukkant a vízből, a kamion azonban eltűnt. Amikor a ruháit szárították, azt mondták, hogy ezt még egyszer le kell forgatni, és én csak azt gondoltam, hogy mi a fene… Egyet mondhatok, Jason Statham egy igazán, igazán kemény csávó.”

A színésznek egy karcolása sem esett, és a majdnem tragédiával végződő incidens után, fogta magát és újra leforgatta a jelenetet.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések