Váratlan Marvel szereplők is feltűnhetnek majd a Loki sorozatban

A sorozat írója lengette be, hogy érhetik a Loki sorozat nézőit meglepetések.

Hamarosan elérhetővé válik a Disney+-ra készült Marvel sorozat, a Loki, mely Tom Hiddleston főszereplésével egy alternatív idővonalat hoz létre, ahol az istenség 2012-ben kiszabadult a Bosszúállók fogságából - írja a Gamestar.

Amióta a Marvel belevágott a Disney+-os tartalmak gyártásába, mind a WandaVisionben, mind pedig a  The Falcon and The Winter Soldierben feltűntek ismerős MCU karakterek, egészen mostanáig azonban úgy tudtuk, hogy a Lokiban nem lesz hasonló jelenet, helyette új hősöket hoz majd be a sorozat.

Most azonban úgy tűnik, hogy mégis számíthatunk majd 1-2 ismert hős megjelenésére a sorozatban. Michael Waldront, a Loki sorozat íróját nemrégiben egy interjúban kérdezték a témával kapcsolatban, melyre így válaszolt:

"Ha van lehetőségünk rá, és jogilag is sikerül fedél alá hozni, nincs okunk arra, hogy ne próbáljuk meg valamelyikőjüket levadászni."

Amikor tovább próbálták faggatni, hogy konkrétan kiről lehet szó, mindössze annyit tett hozzá, hogy "számítsunk a kiszámíthatatlanra".

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON VAGY CSATLAKOZZON A CSOPORTUNKHOZ!

Népszerű bejegyzések